Wil je bij ons verblijven?

Omgeving
Om de hoek van ons hotel bevindt zich het Sonsbeekpark, een monumentaal Engels landschapspark waar u heerlijk kunt wandelen. Vanuit sommige kamers kijkt u zelfs uit op het park! Ook is De Hoge Veluwe is erg dicht in de buurt, waar u fietstochten kunt maken met de gratis witte fietsen of het Kröller-Müller museum en haar Van Gogh schilderijen. Indien u liever in het centrum blijft raden wij het heropende Museum Arnhem aan. Ook zou u een kijkje kunnen nemen in het Musis Sacrum, thuishaven van Het Gelders Orkest. Voor een voorstelling van Toneelgroep Oostpool reserveren wij graag uw kaartje en in Stadstheater Arnhem zijn regelmatig voorstellingen van Introdans te zien.

 

Parkeren
Helaas hebben wij geen privé parkeerplekken, dus maken wij gebruik van het betaald parkeren op straat. Het uurtarief is €3,40 van 09:00 tot 23:00. Op zondagochtend is het parkeren gratis tot 12:00. Eventueel bieden wij een parkeerkaart aan voor €20,00 per dag en auto, die geldig is vanaf het moment van incheck (14:00) tot de volgende dag 12:00, een half uur na uitcheck.

 

Openbaar vervoer
Het centraal station Arnhem is op vijf minuten loopafstand van het hotel. Voor de deur stopt ook een trolleybus die u naar het Openluchtmuseum en Burgers’ Zoo kan brengen.