lr_dsc0205.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 

Parkeren
Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van ons hotel. Reserveren is niet noodzakelijk. Parkeerkosten: 15 euro per dag.


Openbaar vervoer
Het centraal station Arnhem is op 5 minuten loopafstand van het hotel (uitgang Sonsbeek-zijde). Voor de deur van Hotel Molendal kunt u de trolly (bus) nemen, die u onder andere brengt naar het Openlucht Museum en Burgers Zoo.

 

Omgeving
Vanuit het hotel kijkt u op het Sonsbeekpark, een prachtig, monumentaal, Engels landschapspark waar u heerlijk kunt wandelen.

Het Sonsbeekpark sluit direct aan op De Hoge Veluwe. U kunt hier prachtige fietstochten maken met de gratis witte fietsen. En als u dan toch in de buurt bent, is een bezoek aan het Kröller Müller museum met zijn vaste collectie Van Gogh-schilderijen een echte aanrader.

Vanuit Hotel Molendal bent u binnen 5 minuten lopen in het stadscentrum, met een verscheidenheid aan winkels, restaurants en bars. U vindt hier ook het Historisch museum, Gemeentemuseum en Musis Sacrum, de thuishaven van Het Gelders Orkest.

Voor een voorstelling van Toneelgroep Oostpool reserveren we graag uw kaartje. In de Stadsschouwburg zijn regelmatig voorstellingen van het wereldberoemde Arnhemse dansgezelschap Introdans.